2016. július 28., csütörtök

Gombás rakott hús :D

Hozzávalók: 
6 szelet hús (sertés, csirke)
6 szelet tarja/ sonka

1 "konzerv" gomba
1 kiseb fej vöröshagyma
2 kis doboz tejföl
vaj
1 db tojás
reszelt sajt
foghagyma 
petrezselyem

bors
(a tetejére lehet még tenni tömlős krémsajtot)







Elkészítés:
Ki klopfolom a húst, besózom. Hagyom kicsit állni, majd mindkét oldalát megforgatom lisztben. Ezt a lisztben megforgatott húst vajon elősütöm mindkét oldalát 2-3 percig. Mikor végeztem a húsok kisütésével ugyan ebben a serpenyőben megdinsztelem hagymán a gombaszeleteket. Sózom , borsozom. 
A tejfölt összekeverem a tojással, foghagymával, petrezselyem, só, bors+ ( krém sajt)...
A tepsibe belehelyezem a hússzeleteket (lehet szorosan is rakni) rá teszem a tarja szeletet, erre ráhalmozom a gombát. Erre a tejfölös masszát.. Végül SOK-SOK reszelt sajtot a tetejére.
Ezt előmelegített sütöben addig szoktam sütni, még szép aranybarna nem lesz a sajt a tetjén.. Jó étvágyat..! :D


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése