2013. december 6., péntek

Babapiskótás-pudingos desszert :)


Hozzávalók:
  • 2 csomag kerek babapiskóta
  • 3 csomag vaníliás pudingpor (de lehet csoki, puncs, eper…..)
  • 1,5 liter tej
  • Cukor
  • Ételszínezék (piros, zöld…..)
  • Eper ( de ezt is lehet tetszés szerint variálni)
  • Zacskós vagy dobozos felverhető tejszínhab

 Elkészítés:
A ételszínezéket egy kis tejjel elkeverem és ebben megforgatom a babapiskótákat. A beszínezett tallérokat egy tálban elhelyezem szorosan egymás mellett az edény falán felfelé is, tetejére a kiválasztott gyümölcsöket. Erre öntöm rá óvatosan a pudingot, melyet a csomagolása szerint elkészítettem, hagyom még egy kicsit megszilárdul a  teteje és rápakolom a  következő adag babapiskótát, ennek tetejére meg a gyümölcsöket újra, és megint ráöntöm a következő adag pudingot. Ezt a  folyamatot harmadjára is megismételjük. De az utolsó adag puding tetejére, csak a piskótát teszem rá. Ekkor felverem a habtejszínt, melyet szépen eloszlatok a  tetején és ennek a tetejére helyezem el a gyümölcsöket. Ha végeztem vele beteszem egy kicsit a hűtőbe, hagyom állni, és utána már fogyaszthatom is a könnyű - gyors desszertet. J

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése