2013. december 6., péntek

Rakott húsos zöldbab..:D


Hozzávalók: 
  • ½ kg hús (az se baj ha több..:D:D)
  • 20 dkg gomba
  • 10 dkg kolbász
  • 10 dkg szalonna 
  • 15-20 dkg zöldbab
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 doboz tejföl
  • 10 dkg sajt
  • Olaj
  • Bors

Elkészítés:
A húst csíkokra vágjuk és kisütjük olajban. Egy jénai tálba helyezem alulra sózom –borsozom, rá a gombát erre a felszeletelt szalonna és a kolbász. A közepes fej hagymát apró  kockákra vágyom és azt is rászórom. Majd végül a zöldbabot (lé nélkül), ezt is sózom ízlés szerint borsozom. Fólia vagy fedővel kb. 30-40 percet sütöm. Ezt követően kiveszem rákenem a tejfölt és megszórom reszelt sajttal. Addig sütöm még rábarnul a sajt.
Jó étvágyat..:D:D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése