Hozzávalók:
- ½ kg hús (az se baj ha több..:D:D)
- 20 dkg gomba
- 10 dkg kolbász
- 10 dkg szalonna
- 15-20 dkg zöldbab
- 1 fej vöröshagyma
- 1 doboz tejföl
- 10 dkg sajt
- Olaj
- Só
- Bors
Elkészítés:
A húst csíkokra vágjuk és kisütjük olajban. Egy jénai tálba helyezem alulra sózom –borsozom, rá a gombát erre a felszeletelt szalonna és a kolbász. A közepes fej hagymát apró kockákra vágyom és azt is rászórom. Majd végül a zöldbabot (lé nélkül), ezt is sózom ízlés szerint borsozom. Fólia vagy fedővel kb. 30-40 percet sütöm. Ezt követően kiveszem rákenem a tejfölt és megszórom reszelt sajttal. Addig sütöm még rábarnul a sajt.
Jó étvágyat..:D:D
A húst csíkokra vágjuk és kisütjük olajban. Egy jénai tálba helyezem alulra sózom –borsozom, rá a gombát erre a felszeletelt szalonna és a kolbász. A közepes fej hagymát apró kockákra vágyom és azt is rászórom. Majd végül a zöldbabot (lé nélkül), ezt is sózom ízlés szerint borsozom. Fólia vagy fedővel kb. 30-40 percet sütöm. Ezt követően kiveszem rákenem a tejfölt és megszórom reszelt sajttal. Addig sütöm még rábarnul a sajt.
Jó étvágyat..:D:D
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése