2013. december 6., péntek

Töltött Krokett..:D:D:D


Hozzávalók:
  • 1kg burgonya
  • 20-25 dkg liszt

Töltelék:
  • 2 db krémsajt
  • foghagyma/ foghagymapor
  • Újhagyma
  • snidling
  • bazsalikom

Bunda:
  • liszt
  • Tojás
  • Zsemlemorzsa


Elkésztés: A burgonyát megmosom és sós vízben puhára főzöm, leszűröm, megpucolom és burgonyatörővel áttöröm. Hozzáadom a sót és a lisztet (változó, hogy mennyit vesz fel ahhoz, hogy ne ragadjon). Összegyúrom, majd ½ cm-re kinyújtom és felcsíkozom. A sajtokat egy tányérba kinyomom, fűszerezem. A fűszeres sajtot a tésztacsík közepébe helyezem, majd két hosszabb végét összecsípem, majd a másik két végét is, hogy a sajt ne jöjjön ki belőle sütésnél. Végül bepanírozom és olajban kisütöm. Jó étvágyat..:D:D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése