Hozzávalók:
- 4 darab húsos oldalas
- mustár
- Só
- 5-6 foghagyma
- 8-9 közepes burgonya
- 4-5 fej hagyma
- 1 doboz tejföl
- 1 doboz natúr joghurt
- bors
- olaj
Elkészítés:
A oldalasokat megsózom és megkenem ½ cm mustárral, majd sütőben lefedve olajban és vízben a foghagyma gerezdekkel puhára sütöm, és végül pirosra megpirítom. A burgonyát megpucolom kockákra vágom és sós vízben puhára főzöm. Két fej hagymát apróra vágok és olajban szalma sárgára pirítom, erre rászedem a megfőzött burgonyát és még a tűzön átforgatom. A maradék hagymát félbe vágom, majd felszeletelem, besózom, hagyom állni. Egy edénybe bele öntöm a tejfölt és a joghurtot, borssal ízesítem és összekeverem a besózott hagymával. Tányérra szedem őket és fogyasztom..:D
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése